avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare titlu executoriu

Daca pe procesul-verbal de afisaj a unui proces-verbal de contraventie, este mentionat numai numele martorului si nu este mentionata adresa si datele de identificare ale acestuia, se socoteste comunicat procesul -verbal?

Constituie aceasta dovada comunicarii ceruta de prevederile art.141 alin.8 din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala?
Ma intereseaza daca modul acesta de comunicare afecteaza caracterul executoriu al procesului-verbal de contraventie.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:10, 20 Decembrie 2011
Analizati daca continutul PV respecta prevederile art 16,17,19 din OG nr 2/2001privind regimul juridic al contraventiilor
Dovada comunicarii se face prin intocmirea acelui proces - verbal de afisare la usa contravenientului. Art. 27 din OG 2/2001 nu impune ca trebuie inscrise datele personale ale martorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr - p.v. necomunicate CipM CipM Am primit prin posta o executare silita pt 2 P.V. din 2011 pt 2 contraventii (lipsa rovinieta) la doua saptamani distanta intre ele (56 euro + 450 lei ... (vezi toată discuția)
Afisarea procesului verbal de contraventie la domiciliul contravenientului geri spring geri spring Ordonanta 2/2001 prevede: Art. 27. - Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la ... (vezi toată discuția)