avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa dau MECTS in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa dau MECTS in judecata

Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret promotia 2005.Ideea este ca eu am o diploma semnata si stampilata de MECTS iar ei acum vezi doamne nu o mai recunosc si imi refuza plata unui drept salarial pe baza acestei diplome pe motivul ca nu ar fi fost acreditata forma de inv. FR.Dar eu stiu ca diploma mea odata emisa este valabila pana la anularea ei de catre o instanta judecatoreasca si ca MECTS nu are aceasta competenta.Imi puteti spune daca asa este? Si cam care ar fi pretul unui avocat pt un proces contra MECTS? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
adryst28, utilizator
Cel mai recent răspuns: HeniuV , utilizator 16:14, 21 Decembrie 2011
Intr-o speta, I.C.C.J. a decis ca diploma de licenta este VALABILA, daca nicio instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat in sensul constatarii nulitatii sau anularii actului...asadar, diploma de licenta este valabila si isi prduce efectele...
da,dar din pacate, directoarea ,la instructiunile inspectoratului Bucuresti refuza sa ma plateasca ca avand studii superioare
In acest caz, va puteti adresa instantei de judecata ... procedura ar fi urmatoarea:
1. o cerere catre angajator
2. asteptati raspunsul angajatorului ca va refuza sa va plateasca ca avand studii superioare
3. actiunea in instanta .
Merci.Deci imi recomandati sa dau in judecata gradinita la care lucrez sau Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru ca refuza sa recunoasca diploma semnata si stampilata tot de ei,de altfel?
De fapt, dati in judecat gradinita si nu Ministerul ... intrucat , angajatorul dvs este gradinita si nu Ministerul ...gradinita este de stat sau privata ?... ce functie aveti trecuta in c.i.m.?

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)