avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare !!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare !!!

Am achizitionat un autoturism din Anglia in 2010 pe care vreau sa il inscriu in Romania, am angajat si un avocat care se ocupa de proces, procesul va avea loc in luna ianuarie la curtea de apel Maramures, problema e ca sunt sceptic in ceea ce priveste reusita procesului, necunoscand avocatul care se ocupa de proces foarte bine.
As vrea sa stiu care sunt sansele de castig dupa noiile reglementari si daca mai sunt cazuri castigate recent !

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:26, 19 Decembrie 2011
Parcurgeti cu atentie sectiunea si veti constata ca sunt utilizatori care anunta cu multumire ca sunt posesorii de hotarari favorabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Proces cu serviciul inmatriculari auto si eliberare permise George1990 George1990 Buna ziua, [b]In noiembrie 2010[/b] am cumparat un autoturism din Anglia de la un cetatean roman cu domiciliu in Anglia, am ajuns in romania dupa care ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)