avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Contul meu nu poate fi activat
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Contul meu nu poate fi activat

Nu pot sa activez contul, urmez pasii indicati si cu toate astea nu pot sa activez contul, daca poate cineva sa ma ajute. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:33, 20 Decembrie 2011
Solicitati prin mesagerie privata fie interventia unui moderator,fie direct administratorului forumului
sg metoda ptr activarea contului este accesarea linkului trimis de avocatnet in mailul dvs
contav a scris:
Nu pot sa activez contul

Buna dimineata!

Contul este activ in acest moment. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(re)activare cont free_your_mind free_your_mind Buna ziua, Din greseala, am folosit la inregistrarea pe forum o adresa de e-mail pe care nu mai pot intra deoarece am uitat parola. Am schimbat adresa intre ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)
Mesaj ethel ethel Bună ziua, De câteva zile nu am intrat pe site. Astăzi, intrând, am văzut că cineva mi-a trimis un mesaj privat. Am putut citi doar mesajul, dar nu am ... (vezi toată discuția)