Am o problema stresanta as putea spune si anume: in luna septembrie am mutat punctul de lucru din sectorul 2 in alta parte si drept urmare am anuntat in scris prestatorul de servicii pt,ridicarea gunoiului (SUPERCOM) ca reziliez contractul deoarece ne-am mutat si sa nu mai emita facturi pe societatea noastra. In luna octombrie ma trezesc cu o alta factura si sunt nevoita sa contactez serviciul Contractari pentru a clarifica situatia. Din pacate am avut neplacerea sa vorbesc cu o persoana extrem de nepoliticoasa care mi-a cerut inca o data sa-i trimit actele (contract,acord cu proprietarul de incetare a contractului, extras de cont din care sa rezulte plata soldului, sa). Nedumerita i-am spus ca actele au mai fost trimise o data in septembrie atat prin fax cat si prin posta cu confirmare dar din pacate nu am gasit intelegere si de aceea le-am retrimis impreuna cu factura emisa gresit, tot cu confirmare de primire. Surpriza vine abia acum pentru ca atunci cand credeam ca s-a rezolvat totul ma trezesc cu alta factura....:(( Ce pot sa fac in aceasta situatie ? Ce se poate intampla ? Nu mai stiu in ce limba sa vorbesc cu reprezentantii SUPERCOM X-(
Recuperare debit
fannatura
Am avut un partener de afaceri cu care am colaborat doi ani, pana anul trecut in toamna. Nu am avut contract cu el, dar nu au fost probleme cu plata pana in ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata?
sct
LA O ACTIUNE IN INSTANTA IN BAZA OG 119/2007 (SOMATIE DE PLATA) POATE FI ADAUGATA SI O ACTIUNE IN CONSTATARE (sper ca ma exprim corect )?
CONCRET: EXISTA UN ... (vezi toată discuția)