Buna seara,
In urma cu 4 luni, am reusit sa obtin evacuarea fostului sot din apartament.Apartamentul l-am detinut inainte de casatorie si deci nu face obiectul bunurilor care intra in partaj. In tot acest timp el refuza sa-si schimbe adresa de domiciliu. Asta nu ar fi o problema dar vine aproape in fiecare zi sa verifice cutia postala si ma acuza ca ii violez sau retin corespondenta.Mi-a facut chiar si o plangere la politie in acest sens. Vreau sa stiu daca in urma sentintei judecatoresti definitive si irevocabile cu privire la evacuarea lui ,pe care am castigat-o pot sa fac ceva care sa-l oblige sa-si schimbe adresa de domiciliu.
Multumesc.
Atita timp cit nu ati cerut instantei care a hotarit evacuarea si obligarea la schimbarea mentuinilor corespunzatoare a actului de identitate si persoana in cauza nu poate fi dovedita ca are un alt domiciliu NU AVETI NICI UN CISTIG DE CAUZA. Ati cistigat evacuarea in rest trebuie sa acceptati situatia, chiar si tracasarile la care va supune. Chestiunea cu tracasarile prin si cu ajutorul organului de politie va inceta in momentul in care lucratorii se dumiresc despre situatie si mai apoi daca faceti o vizita in audienta la seful unitatii de politie in cauza.