avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate Intreprindere individuala....!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate Intreprindere individuala....!

Am o intreprindere individuala pe numele meu, cu activitatea declarata de ,,laborator de cofetarie". Am suferit de curand o operatie care ma impiedica sa lucrez cateva luni (medicii recomanda trei). As vrea sa stiu ce trebuie sa intreprind pentru suspendarea temporara a activitatii, si daca stie cineva care sunt costurile aproximative ale suspendarii si ale reluarii activitatii.Asta pentru a calcula daca nu cumva e mai bine sa platesc toate datoriile catre stat ca si cum as avea activitate (in cazul in care suspendarea costa mai mult decat datoriile pe trei luni).
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:31, 22 Decembrie 2011
Suspendarea se face prin depunerea unei cereri la Oficiul registrului comertului. Cred ca suspendarea pe cateva luni nu este benefica!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata - reluare activitate gicuta68 gicuta68 buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a redeschide o autorizatie persoana fizica si cam cit mar costa? Mentionez acum o am suspendata pe ... (vezi toată discuția)
Inchidere activitate firma ContSters40598 ContSters40598 Cum trebuie sa procedez pentru a inchide activitatea unei firme (bar si magazin alimentar aflate la sediul sicial al firmei) pe o perioada de 2 ani sa ... (vezi toată discuția)