avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noua lege a sanatatii...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noua lege a sanatatii...

ce spuneeti de noua lege a sanatii???
credeti ca este corect ce vor sa faca alesii nostri?
nu am ajuns sa am probleme de sanatate...dar cred ca trebuie sa ma rog ca bunul DUMNEZEU...sa ma tina asa in continuare:rtfm::worthy::worthy::worthy::worthy:
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
ionelushh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:30, 22 Decembrie 2011
=D> mai mult ca sigur au tradus o lege similara de prin Bangladesh sau Malaezia ca ei nu sunt in stare de nimic. Bineinteles ca vor introduce si acele aspecte care sa aprere doar "interesele personale" ale unora.... doar asa se procedeaza.... apoi daca cineva comenteaza dau vina pe "traducator". :hammer: #-o #-o #-o
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Insurance Logistics Team, Consultant asigurari
sint curios cu CIMITIRELE ...ce legi ne vor da..............
la asa ceva nu a umblat inca nimeni.....
:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
De fapt au copiat legea din.... Olanda
da dar ei macar au anumite reguli care ............
Nu cred ca au copiat.... cum spuneam au "tradus" dupa buna lor placere....
In privinta cimitirelor... nu are nimic... suntem in UE... decedam si apoi suntem inmormantati la Paris... Londra.... hrana la pesti pe rau..... sunt destui caini vagabonzi flamanzi.... e mai simplu. :D #-o

Alex_Munteanu a scris:

De fapt au copiat legea din.... Olanda

Alte discuții în legătură

Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)