avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, vatamare corporala din culpa, consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, vatamare corporala din culpa, consecinte

Am fost la Politie.tipa pe care am lovit-o are 7-8 zile ingrijiri medicale,si a mai facut rost de 10 zile ingrijiri cum ca stiu si eu i s-a miscat un pic coloana.Cu 17 zile intru la vatamare corporala din culpa.Tinand cont ca nu am avut viteza si alcool 0 mi se poate anula permisul????? Ce risc defel cica tipa cere 5000 lei.Eu nu vreau sa-i dau nici 5 milSa cer expertiza pentru faza cu coloana?
Cel mai recent răspuns: poftica , utilizator 08:43, 28 Decembrie 2011
Problema sta in felu urmator:Tipa a fost externata dupa 5 zile de spitalizare.Mai apoi sa faca rost de 10 zile cu coloana.Pai nu-i mita daca a fost externata?
Pai si o leziune de coloana se vindeca in 10 zile?
Pai nu miroase chestia asta?
Daca as avea bani tipa ar muri in aer pentru fals.Dar poate o sa am.Cu respect si Craciun fericit.profu8

Numarul zilelor acordate de medicul legist difera de numarul de zile de spitalizare. In prima categorie intra si zilele necesare recuperarii in urma spitalizarii.
doresc sa stiu pe moment bineinteles un scenariu daca sunteti amabil.Cum pot sa o atac in justitie?ca asa o tot dam si tot nu inteleg.in proces judecatorul ce intreaba?Fata nu are nimic am vazut-o cu ochii me cum alergai da asta nu conteazaCE CONTEAZA ACOLO LA TRIBUNAL.ZILE DE SPITALIZARE SAU ZILE DE INGRIJIRI CA ASAA POATE SA-I DEA INGRIJIREPANA LA ANU CU RESPECT PROFU8.
Conteaza zilele de pe cml.
Dar nu mi se pare ca cere prea mult, si cred ca mai este loc si de negociere. Punete in locul lor si vezi cam cat ai cere, Pe langa asta, costurile unui proces,avocat, eventuale despagubiri, cheltuieli de judecata,timp pierdut ,nervi... plus riscul de a pierde permisul...
"Capul ce se pleaca, sabia nu-l taie" .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pieton accidentat Claudiu09 Claudiu09 Am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni, afara ploua si becurile erau stinse pe strazi, pietonul este de etnie rroma si s-a lovit putin la cap, a fost ... (vezi toată discuția)
Accident auto Corneliu Mihai Corneliu Mihai În anul 2009 fiul meu a fost victima unui accident auto. A fost lovit pe trecere de pietoni. Am primit o copie de la parchet în care sunt informat ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Elena 91 Elena 91 Buna, am avut accident intr-o intersectie blocata, cu masini pe trecere cerea de pietoni. Am traversat pe rosu printre masini, semaforul schimbandusi culoarea ... (vezi toată discuția)