avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor - baza legala pentru .........
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor - baza legala pentru .........

Lucrez intr-o institutie de invatamant . Lucrez cu 1,5 norma astfel :
1/2 norma contabil - studii S - per. nedeterminata
1/2 norma secretar - studii M - perioada nedeterminata
1/2 norma operator baza date - studii M - perioada determinata
Intrebarile mele sunt :
- 1 - ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea beneficia de indemnizatia de conducere, respectiv contabil sef ?... Care este baza legala?
- 2 - ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a se putea transforma postul de secretar studii medii in secretar studii superioare ? Care este baza legala?

Mentionez ca : - am o vechime in unitate si in munca de 5 ani ( pe postul de contabil cu 1/2 norma)
- postul de secretar si operator le-am obtinut in septembrie 2011
- am diploma de bacalaureat in care se precizeaza specializarea : lucrator in administratie si servicii
- am studii superioare, la zi , de lunga durata ( Managemt fin. contabil) si diploma de master
- unitatea in care lucrez ( scoala generala) are personalitate juridica si mai are in subordine inca o scoala generala si doua gradinite . In total sunt 21 clase elevi

V-as fi foarte recunoscatoare daca s-ar gasi cineva sa ma sprijine cu baza legala pentru sustinerea celor prezentate .... Eu cel putin, din ce am mai cautat ( si cred ca nu am cautat suficient) nu am gasit nimic concret .... conditii ce trebuiesc indeplinite pentru indeplinirea celor doua cerinte ( secretar studii superioare si contabil sef)

Multumesc pentru intelegere si sa aveti sarbatori fericite si linistite .... fara evenimente neplacute.

Alte discuții în legătură

Angajare AxinteG AxinteG Buna seara, va rog ajutor intr-o problema : am participat la un concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de secretar școală pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Incadrare alcida20 alcida20 Buna, am si eu o nelamurire: sotul meu a fost angajat pentru o perioada de 2 luni la o firma pe functia de tehnician retele de telecomunicatii; la sfarsitul ... (vezi toată discuția)