avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna dupa 4 luni de activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna dupa 4 luni de activitate

Buna seara, as dori sa stiu dupa ce perioada lucrata am dreptul la concediu de odihna? Lucrez de patru luni. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriana * , Consultant resurse umane 21:06, 23 Decembrie 2011
Aveti dreptul la co pt. anul acesta,chiar daca ati prestat doar cele 4 luni .Nr. efectiv de zile de co de care veti putea beneficia,in raport cu timpul efectiv lucrat anul acesta, se calculeaza in felul urmator:

(nr.zile co anual stipulate in cim)/12 x4
legea nu mai impune o perioada de activitate pentru a beneficia de concediu de odihna, astfel ca dupa prima luna de activitate puteti beneficia de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna irumes irumes Am un salariat care de la inceputul anului a muncit (pontat ) 9 zile, dupa care a efectuat concediul de odihna 31 de zile din 36 cate are dreptul pentru un an, ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna reduse din cauza concediului de boala Amator26 Amator26 Buna ziua! Intrebarea mea este, daca numarul zilelor de concediu de odihna cuvenite intr-un an calendaristic (21 zile) scade in cazul in care salariatul a ... (vezi toată discuția)
Concediu legal talmacel talmacel Buna ziua, As dori sa stiu pentru o persoana cate zile de concediu de odihna are dreptul pe acest an in conditiile in care a lucrat pana in data de ... (vezi toată discuția)