Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 7065 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... CRACIUN FERICIT!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

CRACIUN FERICIT!

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie.
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!

CRACIUN FERICIT!

Cleopatra Stratan - Colinde
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 19:45, 26 Decembrie 2011
Tuturor utilizatorilor ,administratorului si intregului colectiv care aloca interes si profesionalism pentru existenta si imbunatatirea continua a acestui forum,sarbatori fericite,sanatate si depline realizari in noul an

CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI

Baccara
[ link extern ]
Craciun fericit!
Daca nu ati avut timp sa vedeti..... si va place

Daca vi se pare mult 2:12:15, atunci

Merita vazut de la 1:32:25 la 1:36:15


[ link extern ]
Sarbatori fericite tuturor!
Craciunul este singura perioada din an in care toata lumea simte o caldura aparte in suflet si parca tot raul merge spre bine.Sa il pretuim asa cum merita!La multi ani!!

Craciun fericit tuturor!!

Alte discuții în legătură

Colinde pentru cei dragi. ContSters179589 ContSters179589 [b] Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE[/b] ... (vezi toată discuția)
Sarbatori cu bine! Mariana Trufin Mariana Trufin Chiar daca nu mai este mult,craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna aceste sarbatori Divine. Deschideti-va inima, ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)