avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro SARBATORI CU BINE!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

SARBATORI CU BINE!

Chiar daca nu mai este mult,craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna aceste sarbatori Divine. Deschideti-va inima, impacati-va cu cine v-ati certat, lasati grijile deoparte, reuniti-va cu cei dragi si asteptati-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos Craciun. Treziti-va speranta spre mai bine si faceti celor din jurul vostru doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Caldura sufleteasca a celor dragi sa va invaluie, micile sau marile bucurii sa va inconjoare, mireasma bradului si mirosul de turta dulce sa va trezeasca bucuria momentului.
Sa fiti inconjurati de familie si prieteni, bucurati-va de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului va va insoti tot anul si dragostea pe care o daruim celorlalti se va intoarce inzecit.
Sa aveti cele mai frumoase sarbatori si va doresc din suflet multe impliniri, sanatate si bucurii.
SARBATORI FERICITE!

Alte discuții în legătură

Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Decembrie!! Anna2010 Anna2010 decembrie Decembrie. Sa fim mai buni. Sa ne amintim sa impartim din bunul nostru si celor mai nevoiasi. Mosi peste mosi. Felicitari peste felicitari. ... (vezi toată discuția)
Pentru toți cei care citesc; albulescu albulescu Craciun fericit,sarbatori linistite si anul care vine sa fie mai bun,mai norocos,plin de bucurii și satisfacții,CRACIUN FERICIT!!! (vezi toată discuția)