avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis conducere

Sant un cetatean roman cu residenta in italia.Am luat permisul de conducere in italia acum 4 ani.Vreau sa revin acasa definitiv si as vrea sa stiu daca e obligatoriu preschimbarea permisului italian in cel romanesc si daca da cat timp dureaza toate procedurile. MULTUMESC SI CORDIALE SALUTE
.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:14, 2 Iulie 2013
Buna dimineata.Sotul meu cetatean turc,locuieste de 5 ani aproape in romania,are permis de conducere eliberat de autoritatile turce.Si-l poate preschimba cu unul romanesc,chiar daca au trecut 5 ani de cand locuieste in romania?Multumesc.
sotul cu cetatenie turca isi poate preschimba permisul de conducere eliberat de autoritatile turce avand in vedere prevederile OMAI 163/2011 - anexa 3

documentele necesare le gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto smj smj Buna ziua, trbuie sa preschimb permisul categoria B obtinut in RO care a fost preschimbat in Spania in perioada de rezidenta acolo. Ce documente sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere feneriu feneriu Vroiam sa stiu daca este posibila obtinerea unei alte categorii si atestate cu permis italian sau sant obligat sa fac convertirea permisului de conducere. Daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere dupa dobandirea cetateniei romane luissiana luissiana datele de identificare din permisul de conducere sunt cele de pe permisul de sedere al cetateanului strain. Daca intre timp a obtinut cetatenie romana, carte ... (vezi toată discuția)