avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... HELP ME
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

HELP ME

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in Romania.Analiza Comparativa" si nu am idei..nu stiu cum sa fac planul..plssss..cine ma ajuta si pe mine macar cu niste idei..MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 23:18, 19 Octombrie 2008
Poti faci conexiuni cu celelalte ramuri de drept ,indicand similitudini si diferente :drept administrativ .
Catalina , mi am mai adus aminte de ceva: site ul revistei "Dreptul" www.ujr-dreptul.ro
ai aici posibilitatea de a introduce un cuvant si a ti se afisa toate articolele aferente acestuia.L-am folosit si eu.
Succes :D#-o#-o
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Frumos subiect... eu as fi in stare sa scriu o lucrare de doctorat pe tema asta nu 50-100 de pagini cat e la licenta...:) ... pai numai daca o iei din punctul de vedere al dreptului penal romanesc (analiza cu latura obiectiva, subiectiva etc. ca la orice infractiune) scrii 50 de pagini... mai compari un pic cu dreptul din lume (in unele tari nu sunt toate infractiuni ci doar contraventii sau nu-s pedepsite deloc), faci referire ca e o lege speciala (automat trebuie sa scrii ce e legea penala si ce e legea penala speciala), un scurt istoric al acelor infractiuni (si la noi s-au schimbat mult... important e cand au aparut si de ce - eventual vezi si documentarul de pe discovery cat s-a chinuit volvo sa impuna siguranta circulatiei - ), ceva din procedura (cum se constata, ce probleme pot aparea, prostia cu curba ascendenta/descendenta la conducerea cu alcool, probele specifice etc.), frecventa lor, in pactica ce solutii s-au dat, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta in dreptul familiei catalina_rusca catalina_rusca buna sera, sunt in anul trei la drept si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei ,tema\"efectele casatoriei\"! mi-ati putea spune cam ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Tema licenta Loredana19 Loredana19 Tema de licenta pe care o am se numeste \\"Nerespectarea hot. judecatoresti\\", As dori un proiect de cuprins daca ma puteti indruma va rog. (vezi toată discuția)
Lucrare licenta " institutia casatoriei " carmenelena27 carmenelena27 Buna ziua, anul acesta trebuie sa pregatesc o lucrare de licenta cu tema \"Institutia casatoriei\".Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau anumite idei in ... (vezi toată discuția)