avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru perioada concediului medical se acorda concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru perioada concediului medical se acorda concediu de odihna?

Am avut 6 luni concediu medicalpe aceasta perioada se mai calculeaza concediu de odihna?Sau CO va fi doar pe lunile practic muncite?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 28 Decembrie 2011
Daca plec de la angajatorul la care am lucrat pana sa intru in CCC si cer cele 7 zile de CO ramase din anul in care am fost gravida si nu le-am luat, pot fi aceste zile de CO incluse in perioada de preaviz,banuiesc ca nu le convine sa mi le plateasca.
Adica ma intorc din CCC si imi bag preaviz (ma angajez in alta parte) iar zilele de CO sa fie incluse in perioada de preaviz.
Da, pe perioada preavizului se poate beneficia de zilele de CO ... in caz contrar, acestea vor fi compensate in bani la incetarea c.i.m.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna carmenliv carmenliv O salariata aflata in concediu de crestere copil din august 2011, mai poate beneficia de concediu de odihna, avand in vedere ca in in anul 2011 aceasta a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in invatamant camelia19 camelia19 de cate zile de co beneficiez daca am beneficiat ce concediul medical din 10.06.2013 -30.06.2013 si 1.07.2013 -31.07.13 si am nascut in 18.06.2013,mentionez ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna ioana2122 ioana2122 buna ziua, anul trecut in perioada 20 ianuarie-25 mai am fost in concediu prenatal, respectiv postnatal si sunt nelamurita in privinta concediului de odihna ... (vezi toată discuția)