Revin cu cazul meu de talharie. Pentru unul din cei care l-au savarsit s-a stabilit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni, iar pentru celalalt o pedeapsa de 4 ani si 6 luni. Au vreo sansa la recurs sa ia cu suspendare sau macar sa ia mai putin ? In cazul in care nu au sanse la recurs, cat trebuie sa execute din pedeapsa pentru eliberarea conditionata ?
Va multumesc anticipat !
A fost ceva mai grav decat cazul acesta cu salamul. Mai grav in sensul ca a fost premeditat si cei doi s-au folosit de spray paralizant. Ceea ce e relevant insa e faptul ca amandoi regreta enorm ce au facut si ca au ajutat foarte mult la rezolvarea cazului, si-au recunoscut vina, iar prejudiciul a fost recuperat. Eu ma intrebam daca au sanse la recurs, avand in vedere ca lucrurile s-au miscat destul de incet, iar pana la recurs, ei vor fi savarsit aproximativ 6 luni din pedeapsa, ceea ce inseamna ca macar unul din ei se incadreaza la pedapsa cu suspendare, nu ?
Daca s-a recuperat integral prejudiciul si au colaborat in acest sens ar trebui sa aiba sanse.
Cat a fost cuantumul prejudiciului?
Acesta este un aspect foarte important.
Nu stiu sa va spun despre prejudiciu. Stiu ca dupa ce unul din ei a luat banii, i-a parasit cateva strazi mai incolo si de acolo victima i-a recuperat. Vreau sa mai mentionez si faptul ca victima nu s-a constituit parte civila si a primit despagubiri din partea celor doi.
Delapidare
jwl
Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)