avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stramutare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutare

daca am o cauza civila pe rolul tribunalului suspendata in baza art.244 c.pr.civ.pot solicita stramularea judecatii cauzei la o alta instanta de acelasi grad?
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 23:47, 27 Decembrie 2011
trebuie mai intai sa o repuneti pe rol si dupa aceea daca aveti motive pertinente puteti solicita stramutarea
Suspendarea s-a facut cu art.244 indice? judecarea pricinii reincepe daca partile o cer,iar stramutarea pricinii trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat,altfel cererea de stramutare va fi respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de strãmutare formulatã dupã pronunþare herculeroco herculeroco Buna ziua. Am castigat pe fond la Tribunalul Bucuresti un proces, pe vechiul cod de procedura civila. Hotararea poate fi atacata cu recurs. Dupa pronuntare ... (vezi toată discuția)
Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces gheciu gheciu Reclamatul este salariat al judecatoriei. Pot cere stramutarea procesului si care sunt pasii de urmat. Multumesc! (vezi toată discuția)