Buna ziua !
Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta .
Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ideea este ca nu s-a rezolvat nici pana astazi , desi intre timp am aflat ca ''fostul'' are firma pe numele lui , i-am scos veniturile pe anii 2009-2010 ,de la Registrul Comertului si am dus totul pe tava politistului care se ocupa de dosar ( adresa , nr telefon, nr de inregistrare al firmei , tot ce avea nevoie ) ; eu am hotarare judecatoreasca ...copilul are dreptul la 25 % din venitul net lunar al fostului . Ar trebui obligat sa plateasca acesti bani, nu ?
De aproape un an am fost amanata : ba k nu s-a prezentat fostul , ba k politistul a fost in concediu , ba k procurorul a intrat si el in concediu si ...tot asa .
Acum ...chiar astazi am aflat ca s-a schimbat procurorul .... ca cel care s-a ocupat de dosar l-a audiat pe fostul si a fost de acord ca dosarul sa mearga in tribunal ; oare noul procuror va putea lua o alta hotarare ? sau preia dosarul de unde a ramas ?
Rugamintea mea eszte sa ma sfatuiti cum pot afla la ce procuror este acum dosarul ..pot face o cerere online sau trebuie sa merg la Parchet ? Daca aveti un model de cerere , datimi-l si mie va rog !!!
Era normal sa se schimbe procurorul , acum ..la sfarsitul dosarului ?
Multumesc frumos , o zi buna si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !
Buna seara !
Astazi am reusit sa ajung la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si am intrat in audienta la procurorul de serviciu ; am dat numarul de dosar si ..... surpriza :oops: dosarul meu nu a plecat inca de la politie ...deci luna viitoare fac 1 an de cand am depus plangere , dar nu sunt inca 6 luni de cand a inceput urmarirea penala #-o .... procururul de serviciu m-a sfatuit sa fac o plangere de tergiversare , credeti ca ma ajuta la ceva , tinand cont ca politistul la care am dosarul mi-a confirmat inainte de sarbatori k fostul a fost audiat si ca in prima saptamana din an el da drumul la dosar ?
Astazi dc m-am dus sa il iau la intrebari s-a luat cu mine la cearta mai rau decat o tanti de pe ''marginea santului '' , ma poate invata cineva cum sa formulez plangerea catre Parchet ?
Oricum maine dimineata merg in audienta si la seful politiei , sa vad motivul pt care ma tot amana .
Oare e normal sa fie asa ?
Buna ziua!
Eu sunt din Ploiesti si aici se intampla acelasi lucru.Eu fac in martie un an de cand sunt plimbata pe la Politie pentru o situatie similara cu a dumneavoastra.Suntem noi,mamele ,tratate ca niste persoane vinovate.Eu am intrebat mereu:"daca si noi am abandona copiii,ce s-ar intampla?";cu siguranta am fii gasite vinovate in cel mai scurt timp,nu intr-un an.Bafta si rabdare!
Buna !
Eu am intrat azi in audienta la seful politiei si .... iarasi surprizaaaa !!!
Ieri dupa ce am fost la sectie si m-am certat urat de tot cu politistul care s-a ocupat de caz .... ce credeti k a facut ? A mers la parchet si a dat drumul la dosar .
Asta am aflat astazi de la comandant .... deci ...se putea , dar nu era vointa .