avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Legalizare traducere notar - Este necesar un exemplar ...
Discuție deschisă în Traduceri

Legalizare traducere notar - Este necesar un exemplar pentru arhiva notarului?

buna seara

daca ai un exemplsr tradus si autorizat cand te duci sa faci legalizarea, trebuie sa dai unuia ptr arhiva si notarului, adica te duci cu 2 exemplare?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 03:06, 29 Decembrie 2011
Obligatoriu! Si notarul le arhiveaza!
multumesc mult:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)
Legalizare acte andrushca_gh andrushca_gh buna ziua, as dori sa aflu, va rog, daca un document trebuie tradus si legalizat neaparat in acelasi loc, sau de ex ar fi posibil sa fie tradus de un ... (vezi toată discuția)
Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)