avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coeficienti salariu minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coeficienti salariu minim pe economie

In HG 1225/2011 se precizeaza ca incepand cu data de 01 ianuarie 2012 salariul minim brut va fi de 700 lei dar nu se precizeaza nimic de coeficientii pentru cei cu studii superioare. Mai exista acesti coeficienti, care este salariul minim pentru 2012 pentru cei cu studii superioare si in ce lege sau GH este precizat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 30 Decembrie 2011
:offtopic:
De fapt foarte multe lucruri sunt incurcate de aceste persoane calificate ”atotstiutoare” .. nu contest faptul ca sunt unii care isi fac treaba destul de bine ... cineva spunea pe acest forum ca ar fi cazul ca fiecare sa se ocupe de activitatea pentru care s-a specializat si sa nu mai acapereze toate domeniile ...:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg nr.1225/2011 - salariul minim brut pe economie Cornel  Vasile Cornel Vasile Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011 Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat ... (vezi toată discuția)
Coeficienti salarizare 2012 BIANCA IRINA BIANCA IRINA privind salariu minim brut pe tara din 2012 de 700 lei lunar, intrebarea mea este daca mai sunt actuali coeficientii de salarizare ce erau prevazuti in ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)