avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,incredintare minori,partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,incredintare minori,partaj

DE 6 ani de zile(pe ascuns) sotul meu traieste cu alta femeie si de 2 ani (pe fata)adica, merge cu ea la parintii lui la tara.Am aflat de aceasta situatie ,plus ca a adus-o si in casa peste mine si copii ,sub pretextul ca vine la el si la parintii sai.Apartamentul in care locuim a fost al socrilor dar avem act de vanzare cumparare cu abitatie viagera.Oare acest aspect ii permite lui si lui taica-sau sa aduca in casa pe cine vor ei? Ma ameninta mereu ca daca nu tac din gura ca pierd copii ,deoarece nu am serviciu.Dar oare se merita sa tac din gura si sa astept sa dea el banii cat si cand vrea la copii?Sa las copii sa asiste la violentele lui verbale si fizice?Va rog ajutati-ma ,cum pot proceda in cazul unui divort cu toate cele ,respectiv incredintare minori si partaj?Ce sanse am sa castig copii in instanta daca nu am serviciu ?
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2011
ContSters234442, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 14:00, 29 Decembrie 2011
care este intrebarea?
puteti divorta si sa-l obligati la plata pensiei pentru copii in cazul in care nu se stabileste custodie comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine custodia copiilor MirelaEcaterina MirelaEcaterina Buna ziua, sunt casatorita din 2009, am doi copii si as vrea sa divortez, motivul fiind foarte multe neintelegeri, nu avem bunuri in comun, stam cu socrii! As ... (vezi toată discuția)
Divort, ce se poate face sa nu piarda mama copiii zana10 zana10 am o prietena cu 2 copii care a intentat divort dupa 10 ani de casnicie.sotul a batut-o de nenumarate ori si a scos-o afara din apartament cu copiii.urmeaza ... (vezi toată discuția)
Divort notar mada2011 mada2011 sunt casatorita de 4 ani si in urma cu un an practic eu si sotul meu ne-am separat el parasind domiciliul comun.avem un baietzel superb de 3 ani si 10 luni ... (vezi toată discuția)