mi s-a facut o oferta de serviciu de telefonie fixa , al unei retele mobile de telefonie si am acceptat verbal , telefonic acest lucru, insa, nu mi s-a spus nimic ca perioada contractuala va fi una mult prea lunga si normal ar fi sa puna in aplicare acest contract dupa primirea acestuia in plic si semnarea de mine a acestuia. Este normal sa implementeze contractul pana sa-l citesc si eu si sa il semnez ??? Doamna in cauza spunea ca daca am acceptat oferta telefonic si aparatul telefonic rezulta implicit acordul , vreau sa stiu asa este ??? X-(
Dar stiti ca marea majoritatate a bancilor. a firmelor de leasing, de telefonie fixa si mobilai procedeaza astfel? Ne pun in asteptare si intre timp un robot ne anunta urmatoarele: "..aceasta convorbire este inregistrata, continuarea acesteia reprezinta acceptul Dvs.". In cazul in care nu suntem de acord, mesajul este sa fie contactati pe adresa de e-mail.
Este sau nu legala pana la urma aceasta practica?
Eu lucrez cu 5 societati de leasing si 5 de brokeraj. Fara exceptie, toate procedeaza in acest mod. Iar dupa ce raspund mai au sa te intrebe ce numar porti la pantofi.#-o