avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez acum m-au programat la rar pe 8 ian
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 16:32, 29 Decembrie 2011
Pentru inmatricularea oricarui autoturism, ca e nou, ca e second-hand se plateste taxa de poluare. Pana nu intra in vigoare noua lege, veti achita taxa de poluare care este in vigoare acum.
eu sunt al 5 prooprietar ce taxa o sa platesc masina este imatriculata in ro
Asa este ,daca reusiti sa inmatriculati auto pana la intrareq in vigoare a noii legi (probabil 15.01.2012) nu ve-ti plati taxa,Daca legea va intra in vigoare mai devreme sau dvs ve-ti termina mai tarziu va trebui sa platiti taxa.
s a plati taxa de poluuare si in 2008 la masinile imatriculate in ro?, prooprietarul de atunci a platit vre o taxa?
In 2008 s-a platit taxa .Cred ca puteti verifica la finante daca s-a platit sau nu taxa ptr acea masina.

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ovidiu_bnp ovidiu_bnp Buna ziua Azi am cumparat o masina second-hand fabricatie 2008 . Prima ei inmatriculare in Romania a fost pe 20.12.2008 pe firma . Cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2012 stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Pentru o masina din dec 2006 pe care am achizitionat-o in dec 2006 in leasing si pentru care se termina leasingul in ian 2012 motor 1461 cm3, ... (vezi toată discuția)