avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furnizare date personale de pe cartela prepay
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furnizare date personale de pe cartela prepay

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez in conditiile in care, au fost furnizate datele personale de catre o companie de telefonie, unei terte persoane. Precizez ca datele au fost furnizate de pe o cartela prepay.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:04, 2 Ianuarie 2012
ce date personale oferite de pe o cartela prepay? cartele de acest gen se cumpara fara nici o prezentare a datelor personale. inca nu s-a schimbat modul de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de putere repetat de telekom romania mobile sa imitu imitu Buna ziua, Rog suport juridic in a pune capat acestor repetate abuzuri facute de Telekom Romania Comunications SA, care nu se mai opresc. In data de ... (vezi toată discuția)
Abuz companie telefonie mobila Ramo101 Ramo101 Buna ziua, As avea si eu o intrebare referitoare un conflict pe care il am cu compania de telefonie. In luna august 2013 am vrut sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de catre operatorul de telefonie mobila a nr de telefon dupa rezilierea contractului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!Acum 3 ani am facut un abonament la un operator de telefonie mobila trecand nr de pe cartela prepay pe abonament.Recent mi-am reziliat contractul cu ... (vezi toată discuția)