avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pv.Ad. gen.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pv.Ad. gen.

La multi ani!
Procesul verbal al Ad. gen., poate fi redactat de un membru al asociatiei de prop.sau nu are importanta cine il intocmeste?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:31, 31 Decembrie 2011
Nu cred ca are mare importanta cine intocmeste procesul-verbal al Adunarii Generale .. in principiu, acesta este intocmit de unul dintre participantii la adunare ...
In deschiderea sedintei, presedibtele asociatiei de proprietari sau altcineva care conduce sedinta, propune alegerea a doua persoane care sa intocmeasca PV al adunarii generale. Sigur ca la adsunarea generala participa membrii asociatiei si poate cativa imputerniciti sau invitati (de la primarie, furnizori, politie...)
Proprietarii fac propunerea nominala a doua persoane, se pune la vot si cu votul majoritatii acestia vor intocmi procesul verbal ce-l vor scrie in timpul desfasurarii adunarii direct in registrul de procese verbale.

este corect ca PV sa fie incheiate pe foi volante?
PV ale AG si sedintelor de comitet se scriu numai in caietul de PV.
Buna seara
Tabelul cu prezenta si tabelul convocator se consemneaza de asemenea ln jurnalul de p.v. al asociatiei ?

Alte discuții în legătură

Cine semneaza procesul verbal la adunarea generala? severinvlad severinvlad Am intalnit doua situatii diferite cu privire la semnarea procesului verbal al Adunarii Generale: intr-un caz procesul verbal era semnat de toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Reconvocare adunare generala ruxyradu ruxyradu in urma unor altercatii intre mai multi participanti la adunarea generala a asociatiei de proprietari, procesul verbal al acesteia a fost rupt (distrus). ... (vezi toată discuția)
Proces verbal adunare generala asociatie de proprietari tudorflorin tudorflorin Va rog frumos sa ma ajutati cum trebuie intocmit un Proces verbal din timpul unei Adunari Generale Asociatie de proprietari . Cu multumiri anticipate (vezi toată discuția)