avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare abonament telefonic dupa 9 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare abonament telefonic dupa 9 ani

Buna ziua!
Zilele astea mi-a venit o instiintare de la o firma de recuperare ca am de plata un abonament telefonic facut acum 9 ani (in 2002) la Cosmorom doar cu BI-ul. Pe instiintare spun ca ei au primit sesizarea de la furnizor telefonie in septembrie 2011, iar data de plata a datoriei era noiembrie 2011, desi instintarea a venit zilele astea.
Vreau sa stiu este legal ca dupa 9 ani de zile sa vina si sa ceara banii pe un abonament telefonic facut acum 9 ani? Nu este nici o lege care sa ma ajute in acest sens? Puteau sa ceara banii in primii ani, nu dupa 9 ani, peste 2 zile se ac 10 ani de atunci.
Chiar nu exista nici un ajutor legal in aceasta privinta?
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: opelino , utilizator 15:30, 30 Decembrie 2011
Le-am trimis un mail sa imi dea toate documentele justificative ale acestei datorii cat si facturile aferente. Probabil pe ele se v-a vedea data scandenta a datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere factura telefon restanta adrian_donciu adrian_donciu Buna ziua , Am si eu nevoie de un sfat avizat. Expunere problema : In anu 2003 am avut o factura neplatita la unul din operatorii de telefonie ... (vezi toată discuția)
Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit 13cents 13cents Salut, As vrea sa stiu daca un debit,se prescrie dupa o perioada de 3 ani.Acum cateva zile am fost informat cum ca as figura cu o datorie ... (vezi toată discuția)