avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN - activitati de recrutare si plasare a fortei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN - activitati de recrutare si plasare a fortei de munca

Buna ziua,

O firma care si-a inceput activitatea cu codul CAEN principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management dar care, in prezent, ofera in special servicii de recrutare si plasare a fortei de munca trebuie sa il schimbe pe acesta cu 7830 - Servicii de furnizare si management a fortei de munca (cod caen ce se regaseste in cele 6 coduri secundare)?

Daca da, care este procedura si ce costuri implica?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adela.Alexandra , utilizator 17:21, 30 Decembrie 2011
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale):

1. Cererea de înregistrare (original);
2. Actul modificator al actului constitutiv (hotărârea adunării generale a asociaţilor acţionarilor/decizia asociatului unic/decizia CA/directoratului sau actul adiţional la actul constitutiv respectiv, hotărârea membrilor GIE, GEIE, cu sediul în România (original);
3. În cazul modificării obiectului de activitate al regiilor autonome, societăţilor cooperative şi organizaţiilor cooperatiste de credit, se vor depune, după caz:
- hotărârea consiliului de administraţie, aprobată de ministerul de resort, pentru RA de interes naţional, iar pentru RA de interes local, de autoritatea administraţiei publice locale (original);
- pentru societăţile cooperative hotărârea organului statutar (original);
- pentru organizaţiile cooperatiste de credit: hotărârea adunării generale a membrilor cooperatori sau actul adiţional modificator cu viza organelor abilitate potrivit legii, dacă este cazul (original).
4. Actul constitutiv actualizat;
5. Dacă este cazul, certificatul de înregistrare şi anexa/anexele, în original*;
6. Declaraţia-tip pe propria răspundere (original), semnată de asociaţi sau de administratori din care să rezulte, după caz, că:
- persoana juridică nu desfăşoară, la sediul social, activităţile declarate, o perioadă de maximum 3 ani (model 1);
- persoanele juridice îndeplinesc condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitarveterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii, pentru activităţile precizate în declaraţia-tip (model 2), sau, după caz, declaraţia-tip (model 3);
7. Dacă este cazul:
- avizele prealabile prevăzute de legile speciale (copie);
- împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original).
8. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale:
- taxe de registru;
- tariful de publicare în Monitorul Oficial, Partea a IV –a.

Certificatul şi anexa/anexele vor fi predate în original în momentul prezentării comerciantului în vederea ridicării certificatului de înscriere de menţiuni şi a celorlalte documente, procedându-se la anularea lor prin grija personalului ORCT.

onrc.ro
Multumesc pentru raspuns. Totusi ce ma interesa cel mai tare era daca trebuie facuta aceasta modificare sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare/schimbare activitate firma diana83 diana83 In prezent detin o firma ce are ca domeniu principal de activitate consultanta si furnizare de softwere. Doresc sa imi fac un magazin virtual prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen 9604 MIRELA DOBOSAN MIRELA DOBOSAN Buna, as dori sa stiu si eu daca am codul 9602 si am in salon tunel cu infrarosu, solar si masaj am nevoie si de acest cod 9604? daca da cit ma costaq sa il ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv ContSters22096 ContSters22096 ce ar trebui sa cuprinda dosarul pentru reg comertului in cazul modificarii actului constitutiv prin modif obiectului de activitate (vezi toată discuția)