avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ma ajutati sa formulez o reclamatie catre furnizorul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ma ajutati sa formulez o reclamatie catre furnizorul de energie electrica?

Buna ziua,ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie pentru electrica sau si idei sunt bine venite in vederea tensiuni foarte slabe 110V 180V in loc de 220V,se strica toate aparatele din casa care nu au protectie din fabrica la fluctuati.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:46, 30 Decembrie 2011
este simplu de facut...subsemnatul..., in calitate de proprietar al imobilului situat in...., beneficiar al contractului de furnizare energie electrica nr... incheiat la data de...., va aduc la cunostinta urmatoarele:
incepand cu data de..., nu am mai primit energie electrica la parametrii optimi, ( si aici descrieti starea de fapt) motiv pentru care va rog sa dipsuneti in cel mai scurt timp remediarea acestei probleme ce imi provoaca neajunsuri foarte mari... In caz contrar, prezenta reclamatie o consider notificare si somatie de punere de drept in intarziere pe obligatia de a face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, locuiesc in jud. ilfov, la casa, din 2017. de cand ... alia2 alia2 Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. De cand ne-am mutat am avut probleme constant cu furnizarea energiei electrice de catre Enel insemnand ... (vezi toată discuția)
Daune enel - supratensiune madalin90 madalin90 Buna ziua, Am urmatoarea problema .... in data de 30/11/2016 datorita unor variatii de tensiune mi-au fost arse mai multe bunuri printre care si centrala ... (vezi toată discuția)
Probleme cu electrica teisoara teisoara Buna ziua, va rog sa ma ajutati in demersul meu cu cateva sfaturi.Parintii mei locuiesc la tara undeva la 70 km de Galati.Din cauza fluctuatiilor mari de ... (vezi toată discuția)