Eu inteleg ce vreti sa spuneti si nu am cum sa va contrazic, calea la care ne am gandit noi nu este tocmai legala, dar sincer sa fiu nici ilegala nu cred ca este. adoptia in romania este o bataie de cap iar directia generala de asistenta sociala si protectia copilului tinde sa dea spre adoptie mai mult copii deja trecuti de 4-5 ani (stim asta de la apropiati care au incercat sa adopte), iar noi ne dorim un nou nascut, sa ne putem bucura de tot ce inseamna cresterea unui copil. Nu ii voi ascunde copilului niciodata ca a fost adoptat, iar in masura in care vom putea nu dorim nici sa o excludem pe mama naturala din viata lui, poate veni sa si vada copilul cand vrea ea.
@avocat_lascoschi exact de aceea am intrebat ce treb sa facem in cazul in care mama naturala este de acord sa fie decazuta din drepturile parintesti. nu vrem sa o excludem din viata copilului dar nici nu vrem ca peste 1-2 ani sa ne trezim ca ii vrea inapoi si noi sa nu avem ce face
Cred ca deja problemele au devenit prea personale sa le mai discutati pe un forum, iar hotararile pe care trebuie sa le luati sunt prea importante incat chiar sa actionati in urma unor sfaturi virtuale.
Luati legatura in particular cu un avocat.
~ final discuție ~