avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este cuantumul indemnizatiei pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului daca mama este PFA?

Buna ziua,

Sant angajata unei societati din mai 2009, initial cu contract de munca salariul minim pe economie, apoi din ianuarie 2010 pana in prezent PFA.
Care este venitul mamei in acest caz pe perioada de crestere a copilului?

Alte discuții în legătură

Activitate pfa in concediul de ingrijire al copilului Karinam Karinam Buna seara, Este adevarat ca activitatea pe PFA trebuie intrerupta atunci cand te afli in concediul de ingrijire al copilului? Care este baza legislativa? ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. cum procedez cu declaratiile la pensii si cass? modele formulare MARIA MAGDALENA HISUM MARIA MAGDALENA HISUM Dupa cum au descris si alte persoane, am primit o notificare prin care mi se cere sa depun declaratiile la pensii si sanatate. Nu am angajati, si nu mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata Valentina Bejinariu Valentina Bejinariu Buna ziua, Care sunt conditiile pentru ca tatal sa obtina concediu de crestere copil? Eu sunt angajata cu salariul minim pe economie si am dori sa obtina el ... (vezi toată discuția)