Dupa cum au descris si alte persoane, am primit o notificare prin care mi se cere sa depun declaratiile la pensii si sanatate. Nu am angajati, si nu mi-a spus nimeni pana in prezent, din cate persoane am intrebat, ca as avea alta declaratie de depus in afara de cea de venit.
Mentionez ca am functionat initial ca PFA, apoi in 2009 am transformat-o in II. Pe toata aceasta perioada, am fost angajata cu contract de munca la alte societati, pana la sfarsitul lui mai 2009, perioada in care am mai fost si somera, timp de 9 luni, intre doua societati.Din martie 2007 pana in martie 2008 activitatea PFA a fost suspendata, iar declaratiile de venit: 2007- pierdere fiscala, 2008 -0 RON, 2009 estimat - 100 RON, deoarece nu am avut contracte. Am inteles ca legea privind bugetul de sanatate si contributiile se aplica incepand cu ian 2007, deci probabil de atunci ar fi trebuit sa depun declaratii. Cum trebuie sa procedez, care sunt formularele care trebuie depuse la pensii si cass, si cum le completez in acest caz?
Multumesc anticipat
In calitate de titular II sunteti obligata sa depuneti declaratii si sa platiti CAS si CASS la valoarea venitului estimat declarat pentru anul in curs, iar daca acest venit este mai mic decat cel minim pe economie, se plateste la acest venit minim pe economie. CAS - plata lunara, pana la 15 ale lunii pentru care se plateste ; CASSanatate - plata trimestriala pana la 15 ale ultimei luni din trimestru; formularele le puteti lua de la sediile CAS , resp. CASS. Declaratiile se completeaza in nume personal, si nu pe numele II...