avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuielile suportate de chiriasi?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuielile suportate de chiriasi?

buna ziua, am o mica nelamurire!
stau in chirie intr-un apartament (atat eu cat si proprietarii suntem persoane fizice), iar acuma ne-a venit instiintare de la asociatia de locatari sa se faca verificarea metrologica la apometre. cine ar trebui sa suporte aceste cheltuieli, aferente verificarii metrologice la apometre, proprietarii apartamentului sau noi chiriasii?
va multumesc anticipat pt timpul acordat mesajului meu.
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 14:37, 17 Octombrie 2008
Proprietarul apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare apometre maiam maiam Regia de apa trimite adrese prin care-i anunta pe locatari ca trebuie sa se prezinte pentru programare in vederea verificarii apometrelor, verificare ce se ... (vezi toată discuția)
Verificare metrologica la contoarele de apa rece moni16radu moni16radu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema aparuta in asociatia noastra, si anume:ni se cere verificarea apometrelor instalate in ... (vezi toată discuția)
Termen schimbare contoare apa Elidor Elidor Buna ziua/seara, Am rugamintea sa-mi oferiti informatii referitoare la schimbarea contoarelor de apa-calda si rece- daca este obligatoriu, dupa cat timp de ... (vezi toată discuția)