avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

contabilitate

Societatea x are ca asociat unic Asociatia composesorala Y. Asociatia Y acorda credit pentru societatea X , este legala? Cum se contabilizeaza?
Cel mai recent răspuns: lizike , utilizator 13:40, 9 Ianuarie 2012
Firma X intocmeste o factura de 1000 ron. In cazul acestea la Comp Y se poate contabiliza prin urmatoarea operatiuni.
401 = 461.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare firma laurail laurail Buna ziua! Administratorul firmei de care ma ocup, a credit-o pe aceasta , in decursul a cativa ani cu o anumita suma (x). Acum vrea sa scoata banii din ... (vezi toată discuția)
Factoring mari.a mari.a Va rog, am nevoie de ajutor ... Am incheiat un contract de factoring cu o banca - am cesionat catre ei facturi de la unul dintre clientii nostrii - si in luna ... (vezi toată discuția)
Refacturare utilitati bestb bestb Salutare! Daca ma poate ajuta cineva cu privire la refacturarea utilitatilor........ Am urmaturul caz: Societatea a construit un bloc. Toate utilitatile ... (vezi toată discuția)