avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii angajator fata de femeia gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii angajator fata de femeia gravida

Buna ziua,

Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani si imi este teama sa comunic acum angajatorului acest lucru.
Contractul meu a fost incheiat pe o perioada determinata pana la data de 19.02.2012, data la care poate continua ... sau nu
Stiu ca angajatorul nu are voie sa concedieze femeia insarcinata dar exista riscul sa nu prelungeasca contractul pe acest motiv?
Chiar imi este teama sa nu imi prelungeasca contractul pe motiv ca sunt gravida....
va rog sa ma ajutati cu informatii ca sa ma orientez cum procedez....
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Drepturi femei insarcinate Rody 85 Rody 85 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: lucrez in cadrul unui IFN, mi-au prelungit contractul de munca de trei ori pana acum ( ultima data in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida angajata pe perioada determinata - se poate? diandra_m diandra_m Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 saptamani si am contract pe durata determinata pana la 31.07.2011. Daca anunt in scris la serviciu ca sunt insarcinata, se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata, in invatamant Amydia Amydia Buna ziua. Incepand cu data de 1 septembrie sunt angajata la o unitate de invatamant, ca suplinitor necalificat,cu contract pana la 31 august 2019, pe un post ... (vezi toată discuția)