avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate un mic ajutor pentru lucrare de licenta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

un mic ajutor pentru lucrare de licenta

buna...ma scuzati daca deranjez si vin cu o intrebare stupida...dar am nevoie de ajutor...trebuie sa pregatesc o lucrare de licenta pe domeniu de drept administrativ cu tema procedura actelor administrative...daca ati putea sa imi dati cateva idei...va mutumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:37, 5 Ianuarie 2012
Cititi cat mai mult pe aceasta tema, la o cautare pe net dupa procedura actelor administrative veti gasi multe proiecte pe aceasta tema.

Important din punctul meu de vedere este sa faceti intai un cuprins, o structura a lucrarii pe care sa o vada coordonatorul (ideal ar fi fost sa va ajute dumnealui cu acest lucru) si in functie de ce spune puteti incepe sa alcatuiti lucrarea.

Un cuprins din care cred ca v-ati putea inspira, ales din multe altele, gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in legatura cu licenta (dreptul muncii) AndreeaSt AndreeaSt Sunt studenta in anul III , specializare Administratie Publica si mi-am ales( mai mult sau mai putin) ca tema de proiect la disciplina Dreptul Muncii ... (vezi toată discuția)
Teza de licenta ue berry_cherry berry_cherry As vrea sa ma consult cu dmv ce as putea scrie mai exact la teza de licenta intitulata \\"Institutia juridica a UE\\" Multumesc anticipat!! :) (vezi toată discuția)
Diploma de licenta la drept GIMarcu GIMarcu BUNA SEARA AM SI EU O RUGAMINTE ,AS DORI SI EU DACA STIE CINEVA DE UNDE IMI POT LUA SI EU UN MODEL DE DIPLOMA DE LICENTA LA DREPT-CIVIL CU SUBIECTUL CONTRACTUL ... (vezi toată discuția)