avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de un avocat in bucuresti urgent!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de un avocat in bucuresti urgent!!!

Este vorba de un caz penal. Maine este recursul. Vreau un avocat pentru recurs. Astept propuneri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:36, 4 Ianuarie 2012
fara ca un avocat sa va cunoasca in detaliu cazul, nu poate sa va reprezinte...doar nu aveti nevoie de o sorcova care sa faca prezenta la tribunal???
incercati sa mergeti sa dicutati la un cabinet de avocat si ceretii sfaturi, este mult mai indicat, iar maine puteti cere-instantei- o amanare in vederea angajarii unui aparator;)
Uitati-va la celalalt mesaj al meu. Ati mai lasat comentariu si acolo. Este scris in detaliu
Avocatul nu va avea timp sa studieze dosarul decat daca cazul este foarte simplu.
Daca cazul este complex cum sa va apere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă ... Arboleas Arboleas Buna ziua ! Fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă mie totul ( nu avem copii ) iar el nu are părinți frați nepoții in viata ..între timp am ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract se asistenta juridica annabell annabell Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezilia un contract cu un avocat (in civil), unilateral, numai din partea clientului, fara pretentii materiale de la avocat, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea dupa tatal meu yonelluss yonelluss am si eu o problema juridica si nu prea imi permit un avocat si as vrea sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de mostenire in urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)