avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal

care este ultima zi de transmitere revisal cu modificarea de salariu minim brut pe tara?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 14 Ianuarie 2012
Acum, pentru ca tot ati raspuns atat de promt, va rog sa ma ajutati si cu urmatoarea problema, pe care am ridicat-o mai devreme , dar nu am primit un raspuns pertinent...
In situatia in care un srl cu 4 salariati din care unul este imputernicit cu revisalul , si acest angajat se afla in concediu de odihna... La care culmea chiar are dreptu conf. Contractului sau de munca...pentru respectarea a ceea ce dvs ati mentionat anterior , eu trrebuie sa-i fac chemare din concediu?
Va rog sa ma consiliati.... Aceasi speta am prezentat-o la itm brasov...si am primit raspunsul de mai sus.....
Nu trebuie sa-l rechemati din concediu , angajatorul are posibilitatea de a emite o noua decizie prin care desemneaza o noua persoana sa se ocupe de asa ceva pe perioada in care persoana initiala se afla in imposibilitatea de a-si exercita aceste atributii.
Persoana respectiva, desemnata nu trebuie sa aiba idee cu ce manaca acest revisal? La srl cu 4 salariati majoritatea cu studii medii nu imi dati un sfat mai " uman"?
Pentru o astfel de persoana important este sa stie sa lucreze pe acest program si eventual sa cunoasca termenle de transmitere ... acea persoana nu trebuie sa aiba o anumita calificare sau anumite studii pentru a face asa ceva ....
Am inteles, ori nu mai pleaca in veci in concediu, ca sa respecte termenele ...ori ii formez pe toti obligatoriu sa completeze revisalul, chiar m-am gandit sa pun conditie esentiala la angajare ..." vanzator dar sa cunosca revisal"..... Suntem de rasu'.....

Alte discuții în legătură

Noutati privind salariile din 2012 ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori si eu niste raspunsuri. Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii Patience Patience Care este termenul de transmitere in revisal incetarea suspendarii pentru o persoana care se intoarce din Concediu de Crestere al Copilului? multumesc (vezi toată discuția)
Transmitere in revisal mopy mopy in conformitate cu ultima revizie din 09.08.2017 a lui HG500/18.05.2011 as dori sa inteleg care este de fapt termenul de transmitere in revisal deoarece ... (vezi toată discuția)