avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita banca

Am si eu o problema cu o banca .Am un contract de credit cu ipoteca si in acelasi timp are si fratele meu un contract de credit de nevoi personale fara ipoteca.Problema e ca fratele a ramas in urma cu 2-3 rate neachitate si cei de la banca ma tot ameninta ca da drumul la amandoua dosare spre executare,al meu si al lui, pt ca au zis ca asa au ei normele lor interioare , au dreptul sa ne execute la comun sau cum vine asta ca nu inteleg?
apropo eu sunt la zi cu ratele.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: razvan0101 , utilizator 14:31, 5 Ianuarie 2012
nu, fiecare contract cu banca este individual si dumneavoastra sunteti la zi cu ratele . Doar daca dumneavoastra nu achitati banca poate sa va execute silit.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Daca sunteti garant in contractul de credit al fratelui si exista o clauza prin care se decide ca declararea ca scadent anticipat al unuia dintre credite duce la declararea si a celuilalt, se poate. Altfel nu.
multumesc! deci nu au nici un drept! ma gandeam ca ei ma ameninta doar ca sa-l faca pe fratele sa plateasca ratele ca sa nu dea drumul si la dosarul meu!
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ipoteca-credit pentru debit card-abuz oanamaftei oanamaftei Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit un imobil ipotecat pentru un credit neplatit al unui coproprietar? gabyte00 gabyte00 Buna ziua, am o intrebare la un caz mai special. Eu si cu fratele meu detinem prin mostenire cate 3/16 din apartament, restul mama noastra. Eu am facut un ... (vezi toată discuția)
Probleme banca - executare silita gorjdesign gorjdesign Buna ziua, Am o mare problema la o banca comerciala de unde am luat un imprumut unde apartamentul este pus ca garantie. Am continuat sa achit ratele pana ... (vezi toată discuția)