avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concluzii la intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concluzii la intampinare

Daca mi s-a dat intampiarea paratului s-o studiez iar instanta a dat un nou termen de judecata, si doresc sa fac niste precizari la ceea ce a scris paratul in intampinare le pot scrie sub forma de concluzii si la termenul urmator sa le predau judecatorului sau pot sa le expun verbal in fata instantei la urmatorul termen ???
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
ContSters184698, utilizator
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 20:47, 6 Ianuarie 2012
Da, puteti sa formulati in scris raspunsul la intampinare, il inaintati instantei cand va da cuvantul si sustineti si oral cele scrise. Curaj si multa bafta!!! Nimeni nu s-a nascut invatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)
Cum combat sustinerile dintr-o intampinare? americanux americanux buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)