avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare decizie de retrogradare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare decizie de retrogradare

Acum 3 ani am dat concurs pe postul de economist cu atributii de contabil sef la o institutie publica, functie contractuala. Am fost incadrat cu CIM perioada nedeterminata cu salariu de economist IA, spor de vechime 25% si spor de conducere 40%.In 2011, in baza legii 284/2010 am fost trecut pe functie de executie si cu numire pe 6 luni pe postul de contabil sef , care a fost prelungita inca 6 luni. La 30.12.2011 mi s-a dat o noua decizie in baza legii 284/2010 si 285/2010, prin care sunt anuntat ca nu mi se mai prelungeste numirea in postul de contabil sef si ca revin la postul de executie, pierzand sporul de conducere de 40%, dar si o noua decizie in care se specifica " ca semneaza toate actele care prin natura lor trebuiesc semnate pentru responsabilul compartimentului financiar contabil". In noile decizii nu se face referire la codul muncii(L.53/2003) si nici la prevederile CIM perioada nedeterminata incheiat in 2009. Cum pot sa contest ultimele decizii si sa blochez eventuala scoatere la concurs a postului?

Alte discuții în legătură

Suspendare cim nedet si incheiere cim deter. Brokeru22 Brokeru22 Buna ziua. Sunt angajat cu CIM nedeterminat pe o functie de executie. Am fost promovat pe o functie de conducere temporar vacanta, prin decizie a ... (vezi toată discuția)
Perioada determinata si prelungirea acestei perioade nicholaescu nicholaescu sint functionar publicpe perioada determinata ca urmare a unei redistribuiri pe un post temporar -vacant.in decizia de numire se specifica ca pot activa in ... (vezi toată discuția)
Spor conducere jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Daca ai functie de conducere(sef serviciu), dar ai studii medii, poti primi indemnizatie de conducere? (vezi toată discuția)