avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas si alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas si alte venituri

As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de pensia de urmas in cazul in care ma angajez dupa terminarea facultatii.Mentionez ca am gradul doi de invaliditate din nastere permanent si de pensia de urmas beneficiez de la varsta de doi ani de cand a decedat tatal meu. Am apelat la dumneavoastra pentru a obtine un raspuns concret deoarece uneori legea nu este intteleasa corect si as vrea sa stiu ce am de facut pe viitor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:36, 7 Ianuarie 2012
1. Si eu sunt de acord cu dvs., ca puteti cumula pensia de urmas cu bursa de studii, dar cel mai bine ar fi sa intrebati la Casa de Pensii.

2. Intrati pe www.cnpas.org si intrebati direct la Casa Nationala de Pensii Publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar problema juridica tibanto tibanto Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Drept munca pensionari de boala homereg homereg Daca sunt in pensie de boala gr. 2 am voie sa fiu asociat in SRL sau sa am Intrepr Individuala ??? Motivatie va rog ! (vezi toată discuția)
Pensie de boala nicolauconstanta nicolauconstanta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am pensie de boala gr 2,pot lucra 4 ore pe zi ? Va multumesc (vezi toată discuția)