avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este legal sa folosesc o stampila cu semnatura mea ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este legal sa folosesc o stampila cu semnatura mea ?

Vreau sa-mi achizitionez o stampila cu semnatura mea.O pot folosi si pe ordinele de plata la trezorerie?Este legal?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:43, 7 Ianuarie 2012
OP se semneaza in original. in plus, va asumati riscul sa o foloseasca altcineva si va fi imposibil sa dovediti ca nu dvs ati semnat respectivul OP.
matahachiro a scris:

OP se semneaza in original. in plus, va asumati riscul sa o foloseasca altcineva si va fi imposibil sa dovediti ca nu dvs ati semnat respectivul OP.

Concluzie finala,nu pot lasa stampila unei persoane de incredere (pe raspunderea mea),sa o aplice pe ordine de plata o perioada determinata?
Mai intai ar trebui sa intrebati la banca daca accepta asa ceva, nu cred ca functionarii nu pot face diferenta intre o semnatura cu pixul si o semnatura aplicata cu o stampila.

un e-banking va scuteste de asemenea probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Baroul bucuresti si decizia de admitere in bar Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Sunt curios, ca de la o vreme in ceea ce implica baroul am venit cu tot felul de curiozitati, cam cati dintre voi (colegi) sunteti in posesia ... (vezi toată discuția)
Plata taxa rezervare denumire ong online moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori sa stiu daca pot achita taxa de rezervare a denumirii unui ONG prin internet banking si care este exact valoarea acestei taxe, 5 sau 36 ... (vezi toată discuția)