Seffer Laurentiu 
	    	Consilier juridic

Seffer Laurentiu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 djcristyano85	                   

cum as putea sa deblochez subventia pe 2011 la bovine.   am avut datorii in 2008 la finente iar cand am depus dosarul de subventie am dat o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
	                    djcristyano85	                   

cum as putea sa deblochez subventia pe 2011 la bovine.   am avut datorii in 2008 la finente iar cand am depus dosarul de subventie am dat o declaratie pe ... (vezi toată discuția)

luana1982	                   

Buna seara!
Am si eu o intrebare,va rog:
In urma cu vreo 3 ani am primit niste notificari de poprire pe conturi.Nu s-a intamplat nimic,nu aveam bani.
Acum ... (vezi toată discuția)
	                    luana1982	                   

Buna seara!
Am si eu o intrebare,va rog:
In urma cu vreo 3 ani am primit niste notificari de poprire pe conturi.Nu s-a intamplat nimic,nu aveam bani.
Acum ... (vezi toată discuția)

tinatinuta	                   

am avut datorii la bugetul local si nu am luat suventiea de la animale cum sa procedez ca sa pot intra in posesia suventiei (vezi toată discuția)
	                    tinatinuta	                   

am avut datorii la bugetul local si nu am luat suventiea de la animale cum sa procedez ca sa pot intra in posesia suventiei (vezi toată discuția)