avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz concediere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz concediere?

in cazul concedierii indisciplinare se mai respecta cele 14 zile obligatorii sau i se poate spune angajatului k din acel moment nu mai lucreaza...cu alte cuvinte ma intereseaza daca e legal sa nu te mai tina angajatorul cele 14 zile mentionate in contractul de munca,in cazul in care contractul de munca a fost desfacut pe motiv indisplicinar?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 20:43, 21 Octombrie 2008
Atata vreme cat nu esti gestionar, nu exista semnatura ta pe NIR-uri, nu cred ca si de ce sa iti faci griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Gestionarul nostru a avut lipsa in gestiune 3 luni consecutiv. Recunoste cele intamplate si promite ca v-a plati sumele lipsa. Noi dorim sa il concediem. Am ... (vezi toată discuția)
Concediere disiciplinara - absenare 4 ore/zi in previz? Georgi_eu Georgi_eu Buna ziua! In cazul concedierii disciplinare pentru abateri repetate salariatul are dreptul la optiunea de a sta 4 ore/zi la serviciu in perioada ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna - data constatarii cauzei concedierii salariatului ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna - data constatarii cauzei concedierii salariatului ? Sunt membru numit intr-o comisie de cercetare ... (vezi toată discuția)