Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al meu. A luat toate bunurile din casa pe motiv ca au fost platite din salariul lui. Apt in care locuim e inchiriat, deci nu se pune pb lui, insa toate celelate - televizoare, laptop, imprimanta, frigider, mobila, inclusiv masina sunt la el.
Ce sanse am sa mai impart cu el ceva? Cum pot sa dovedesc bunurile luate?
Fotografii ale bunurilor care au existat in casa sunt suficiente? Copia certificatului de inmatriculare are vreo relevanta? Masina e inmatriculata pe numele lui.
Va rog un raspuns. Mai am vreo sansa sa am si eu ceva sau sa ma resemnez?
In termen de 2 luni de la luarea bunurilor aveti dreptul sa faceti o plangere penala la politie pentru furt intre soti, art. 210 cod penal.Sotul dvs. nu avea voie sa ia bunurile comune inainte de efectuarea partajului. Deschideti actiune de partaj si solicitati 1/2 din valoarea bunurilor pentru ca sunt bunuri comune dobandite in timpul casatoriei Probe:inscrisuri, acte de provenienta a bunurilor, certificate de garantie, de inmatriculare chitante, facturi, fotografii, interogatoriul paratului, doi martori care sa ateste existenta bunurilor .Angajati avocat .
Dovezi bunuri comune
pepina
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al ... (vezi toată discuția)
Partaj
viorel_georgescu53
buna ziua, am urmatoarea speta: despartire in fapt in 2004 cu care ocazie se incheie un actautentificat prin care se stipuleaza ca la plecarea din locuinta ... (vezi toată discuția)