Am si eu o intrebare, aseara am fost oprita de un politist in Pitesti(deja ma pregateam sa scot toate actele sa i le arat....) care mi-a cerut decat buletinul, a inceput sa-mi ia datele, iar la sfarsit mi-a zis sa semnez ca martor că un alt sofer de era deja oprit acolo e baut si ca nu a purtat centura......eu am refuzat categoric sa semnez intrucat nici nu vazusem ca nu a purtat el centura, si nici nu stiu daca respectivul era baut(nu avea sa-i puna echilotestul)....si nici nu vroiam sa fiu chemata mai apoi, prin tribunale, pe la politie..... In fine....nu am semnnat, iar politistul mi-a zis ca o sa primesc o amenda mare prin posta.....
Intrebarea mea este....pot sa primesc amenda pt ca nu am vr sa semnez ca martor?
Multumesc.
Nimeni nu va poate obliga sub nici-o forma sa semnati ca martor pt ceva ce nu ati vazut, mai ales ca dupa cum sustineti politistul nu avea instrumentul cu care sa-i ia proba etilotest
Alexandru
Bebycsb
Buna ziua. Ieri in jurul orei 20 ma intorceam de la un magazin alimentar si m am oprit in piata agroalimentara pt a mi lua apa dela fantana arteziana si intre ... (vezi toată discuția)