avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA DE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA DE POST

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu fisa de post pentru consultant in management.
Multumesc mult si o zi buna.:D
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 14:18, 24 Octombrie 2008
Poate te ajuta in conceperea unei astfel de fise:
- Consultantul de management este profesionistul care asista companiile cu probleme legate de schimbare sau de personal sau de aspecte legate de afacerile si dezvoltarea companiei.
-Indatoririle postului: obligatiile includ: sa se ocupe de firme de diferite dimensiuni, sa sprijine dezvoltarea unor practici cu costuri reduse în domeniul afacerilor si al gestionarii personalului. Ocupatia de consultant de management ocupa o pozitie centrala între firme, institutii publice si lucratori. Domeniul sau profesional este managementul general, dar profesia necesita specializare în cel putin un domeniu specific cum ar fi contabilitate, finante, legislatie, asigurare si asigurari sociale, relatii de munca, selectia, recrutarea si formarea personalului si reglementarea disputelor cu privire la conditiile de munca. Consultantul de management are posibilitatea sa lucreze în calitate de contabil, sa ofere ajutor în problemele de impozite si taxe.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post laraandy laraandy Buna ziu. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva fise de post???? Multumesc foarte mult.:"> consultant in management - analist financiar - ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pfa laurentiu.mihai laurentiu.mihai Salutare, Apelez şi eu la voi cu o mică problemă. Sunt în procesul de înfiinţare a unui PFA şi doresc să cunosc care sunt cele mai potrivite coduri ... (vezi toată discuția)
Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)