avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim pe durata determinata

este corecta incheierea cim initial pe o durata de 2 luni, cu 8 ore/zi, 40/saptamana, o perioada de proda de 5 zile ptr. un necalificat? si apoi sa mai prelungesc cu inca 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 11 Ianuarie 2012
Este legala. Prelungirea nu este obligatorie.
Da, este corecta o astfel de angajare ...in astfel de situatii, perioada de proba nu poate depasi 5 zile lucrătoare pentru o durată a contractului individual de muncă mai mică de 3 luni....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba CARLAN NELI CARLAN NELI Am o intrebare. S-a schimbat intre timp numarul de zile la "perioada de proba"din contractul individual de munca. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, As avea o intrebare legata de art. 82 alin. (4) Codul Muncii, in cadrul acestuia stipulandu-se ca intre aceleasi parti se pot incheia succesiv ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu perioada de proba a angajatilor:am multi angajati care sunt muncitori necalificati,as dori sa imi ... (vezi toată discuția)