avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelucrarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelucrarea datelor cu caracter personal

Ma pot opune publicarii fotografiei pe site-ul unei institutii al carei salariat sunt?

Alte discuții în legătură

Lege fotografiere in spatii publice joterian joterian Avand ca si pasine fotografia, deci o fac doar pentru mine nu pentru foloase materiale, sunt interesat de legislatia care permite sau interzice fotografiatul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la difuzarea de material cu caracter personal BEmanuel87 BEmanuel87 Buna ziua. Asist la un gen de scandal-circ pe care mi-l imputa un utilizator al internetului care activeaza in aceeasi comunitate cu mine. Am primit la un ... (vezi toată discuția)
Licenta neexclusiva pentru autorizarea comunicarii publice a operelor cinematografice si a altor opere audiovizuale + remuneratie pt. comunicarea publica a acestora ? cristiannegru cristiannegru Eu sunt fotograf. O institutie de cultura cu care colaborez a primit recent o Notificare de la Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual - Asociatia ... (vezi toată discuția)